ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έφυγε» πέντε χρόνια ακριβώς μετά τον άνδρα της – Καταλείπει τρία παιδιά η 49χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έφυγε» πέντε χρόνια ακριβώς μετά τον άνδρα της – Καταλείπει τρία παιδιά η 49χρονη

Την ίδια μέρα που έχασε τον άνδρα της, έμελλε να φύγει και εκείνη από τη ζωή.

Τραγικό παιχνίδι έμελλε να παίξει η μοίρα στη 49χρονη Φωτούλα Στυλιανού, η οποία έχασε τη ζωή της από πνιγμό το βράδυ της Δευτέρας 06/08, στη θαλάσσια περιοχή ΚΟΤ στη Λάρνακα.

Η άτυχη Φωτούλα, έχασε τη ζωή της ακριβώς την ίδια μέρα που «έφυγε» ο άνδρας της πριν ακριβώς πέντε χρόνια, στις 06/08 του 2013.

Η 49χρονη καταλείπει τρία παιδιά ηλικίας 18 με 25 χρόνων.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις 19:55 το βράδυ της Δευτέρας 06/08, η 49χρονη μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν για κολύμπι στην παραλία του ΚΟΤ στη Λάρνακα μαζί με παρέα, όταν λιποθύμησε ενώ βρισκόταν σε ρηχά νερά, εισροφόντας νερό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE