Γερμανία: Περίπου 40 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ζίγκμπουργκ

Γερμανία: Περίπου 40 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ζίγκμπουργκ

Περίπου 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην πόλη Ζίγκμπουργκ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ισχυρή φωτιά στο Ζίγκμπουργκ έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 40 ανθρώπων, εκ των οποίων έξι φέρουν σοβαρά τραύματα», τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρες των τροχών του τρένου, που πιστεύεται ότι έθεσαν φωτιά κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και εξαπλώθηκε στα γειτονικά κτίρια.

Αρκετά σπίτια καταστράφηκαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Bild ανέφερε ότι περίπου 500 πυροσβέστες και αστυνομικοί επιχειρούν για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.