Γερμανία: Περίπου 40 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ζίγκμπουργκ

Γερμανία: Περίπου 40 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ζίγκμπουργκ

Περίπου 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην πόλη Ζίγκμπουργκ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ισχυρή φωτιά στο Ζίγκμπουργκ έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 40 ανθρώπων, εκ των οποίων έξι φέρουν σοβαρά τραύματα», τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρες των τροχών του τρένου, που πιστεύεται ότι έθεσαν φωτιά κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και εξαπλώθηκε στα γειτονικά κτίρια.

Αρκετά σπίτια καταστράφηκαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Bild ανέφερε ότι περίπου 500 πυροσβέστες και αστυνομικοί επιχειρούν για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE