Την… πάτησε ο Άγιαξ, αλλά και όλοι οι γηπεδούχοι: Όλη η δράση του Τσάμπιονς Λιγκ – VIDEOS

Την… πάτησε ο Άγιαξ, αλλά και όλοι οι γηπεδούχοι: Όλη η δράση του Τσάμπιονς Λιγκ – VIDEOS

Παρότι προηγήθηκε με 0-2 μέσα στην Λιέγη επί της Σταντάρ, ο Άγιαξ ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έχασε την ευκαιρία να καπαρώσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, σε ένα βράδυ που οι γηπεδούχοι βίωσαν απανωτά στραπάτσα.

Η έδρα δεν αποδείχθηκε δα και πλεονέκτημα στους πρώτους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι γηπεδούχοι κυριολεκτικά καταποντίστηκαν, σε ένα βράδυ που πάντως είχε αρκετούς Έλληνες πρωταγωνιστές.

Στο πιο δυνατό ζευγάρι της βραδιάς, ο Άγιαξ κλώτησε την ευκαιρία να κλειδώσει τα πλέι-οφ, αφού παρότι προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, οι Βελγοι μείωσαν με υπέροχο τέρμα του πρώην παίκτη του Ολυμπικού, Μεχντί Καρσελά και ισοφάρισαν 2-2 στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Εμόν.

Στο Καζακστάν ο Πέδρο Ενρίκε και η Αστάνα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και η πιο έμπειρη Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήρε αυτό που ήθελε.

Ο πρώην φορ του Εργοτέλη Μάριο Μπούντιμιρ άνοιξε το σκορ, με τον Καταλανό Ντάνι Όλμο να δίνει σκορ πρόκρισης (0-2) στους Κροάτες.

Η Σλάβια Πράγας του Μίροσλαβ Στοχ γλίτωσε στις καθυστερήσεις την εντός έδρας ήττα από την Ντινάμο Κιέβου που με το 1-1 πήρε προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Ουκρανίας, κάτι που ισχύει και για την Βίντι που άντεξε στην Σουηδία (1-1 με την Μάλμε) από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του ζευγαριού της ΑΕΚ με την Σέλτικ.

Τέλος, στο κατάμεστο Μαρακανά, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Μπεν άνοιξε το σκορ με πέναλτι, όμως η Σπάρτακ Τρνάβα ισοφάρισε άμεσα και με το 1-1 βλέπει με αισιοδοξία τον επαναληπτικό στην Σλοβακία, σε ένα βράδυ που ουδείς γηπεδούχος κατάφερε να κερδίσει!

Αστάνα – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-2

(39’ Μπούντιμιρ, 84’ Ντάνι Όλμο)

Καραμπάγκ – ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ 0-1

(36’ Ντράγκουν)

Μάλμε – Βίντι 1-1

(62’ Κρίστιανσεν / 71’ Νεγκό)

Σλάβια Πράγας – Ντινάμο Κιέβου 1-1

(94’ Χούσμπαουερ / 82’ Βέρμπιτς)

Σταντάρ Λιέγης – Άγιαξ 2-2

(67’ Καρσελά, 94′ πεν. Εμόν / 19’ Χούντελααρ, 34’ Τάντιτς)

Ερυθρός Αστέρας – Σπάρτακ Τρνάβα 1-1

(23’ πεν. Μπεν / 25’ Γκρεντέλ)

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE