Θετικά νέα για ΑΕΚ: Προβάδισμα πρόκρισης η Βιντεότον! – ΒΙΝΤΕΟ

Θετικά νέα για ΑΕΚ: Προβάδισμα πρόκρισης η Βιντεότον! – ΒΙΝΤΕΟ

Η Βίντι (σσ. Βιντεότον) άντεξε στην Σουηδία και με «χρυσό» γκολ του Γάλλου Νεγκό πήρε το 1-1 στην έδρα της Μάλμε, που την φέρνει σε θέση φαβορί για μία θέση στα πλέι-οφ, όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σέλτικ!

Η Μάλμε ήταν η μόνη ομάδα που έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο, αλλά η Βίντι είχε την ουσία, που είναι το μόνο που μετράει στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Οι Σουηδοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμορφο passing game, όμως έπεσαν πάνω σε έναν αντίπαλο που με μαζική άμυνα κρατούσε το 0-0 μέχρι το 62ο λεπτό.

Σε εκείνη την στιγμή, οι Σουηδοί έκρυψαν την μπάλα και ο Αντρέας Κρίστιανσεν αφού άδειασε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 (62’).

Ωστόσο, η μπάλα δεν ήθελε τους Σουηδούς. Μία απομάκρυνση απελπισίας από την άμυνα, έφερε τον Λοΐκ Νεγκό μόνο του απέναντι σε όλη την άμυνα της Μάλμε. Ο Γάλλος μπακ κέρδισε όλες τις κόντρες, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και με τον πιο απροσδόκητο τρόπο έκανε το 1-1 δέκα λεπτά αργότερα.

Οι Ούγγροι με μαζική άμυνα κράτησαν την πολύτιμη ισοπαλία ως το τέλος και αίφνης πάνε στον επαναληπτικό σε ρόλο φαβορί για μία θέση στα πλέι-οφ που θα την φέρει αντίπαλο είτε της ΑΕΚ είτε της Σέλτικ.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.