ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε τραυματισμένη γυναίκα στην μέση του δρόμου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε τραυματισμένη γυναίκα στην μέση του δρόμου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται γυναίκα η οποία εντοπίστηκε τραυματισμένη σε περιοχή της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.30 το απόγευμα της Τρίτης (7/8) λήφθηκε πληροφορία για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου στην Ορόκλινη.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αλλοδαπή γυναίκα να βρίσκεται τραυματισμένη και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έφερε επισκληρίδιο αιμάτωμα ενώ από εξετάσεις που της έγιναν στο αίμα βρέθηκε θετική σε κοκαϊνη.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, η 38χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή και από μαρτυρίες γειτόνων διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα πιθανόν να έχασε την ισορροπία της λόγω κατανάλωσης αλκοόλ αφού ήταν σε κατάσταση μέθης.

Την Τετάρτη (8/8) η γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE