ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψή του – Άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψή του – Άφησε την τελευταία του πνοή

Το βράδυ της Τρίτης (7/8) άνδρας ηλικίας 30 ετών «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μεταφέρθηκε μετά από σύλληψή του.

Ο 30χρονος, ο οποίος είναι αραβικής καταγωγής ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη έπειτα από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία για καβγά σε οικία στην Λάρνακα και μέλη της Δύναμης, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν μια γυναίκα μαζί με το ανήλικο παιδί της να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και τον άνδρα σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει και να σπάζει αντικείμενα.

Όταν ο άνδρας φόρεσε χειροπέδες, άρχισε να μελανιάζει και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου θα διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE