ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψή του – Άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψή του – Άφησε την τελευταία του πνοή

Το βράδυ της Τρίτης (7/8) άνδρας ηλικίας 30 ετών «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μεταφέρθηκε μετά από σύλληψή του.

Ο 30χρονος, ο οποίος είναι αραβικής καταγωγής ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη έπειτα από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία για καβγά σε οικία στην Λάρνακα και μέλη της Δύναμης, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν μια γυναίκα μαζί με το ανήλικο παιδί της να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και τον άνδρα σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει και να σπάζει αντικείμενα.

Όταν ο άνδρας φόρεσε χειροπέδες, άρχισε να μελανιάζει και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου θα διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE