ΔΕΔΟΜΕΝΟ για το «Γιοφύρι της Άρτας»!

ΔΕΔΟΜΕΝΟ για το «Γιοφύρι της Άρτας»!

Όσοι δεν καταλάβατε τι… εννοούμε στον τίτλο, «Γιοφύρι της Άρτας”, αποκαλούν πολλοί στη Λεμεσό, το γήπεδο (που λένε εδώ και κάμποσα χρόνια) ότι θα χτίσουν στην περιοχή Κολοσσίου.  

Η εταιρία ΤΕΚΑΛ ΑΕ, οριστικά αποφάσισε να προσφύγει κατά της απόφασης για ανάθεση του έργου στην κοινοπραξία Cyfield – Νεοφύτου JV. 

Tι σημαίνει η συγκεκριμένη εξέλιξη; Μέχρι να εξεταστεί η προσφυγή, θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλοι τρεις μήνες καθυστέρησης. 

Η ηγεσία του ΚΟΑ είχε πει, ότι τα έργα θα ξεκινούσαν τον επόμενο μήνα, πλέον πάμε για αρχές του νέου χρόνου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE