ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο οδόφραγμα Δερύνειας αντιπροσωπεία του ΡΤΚ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο οδόφραγμα Δερύνειας αντιπροσωπεία του ΡΤΚ

Επίσκεψη στο οδόφραγμα Δερύνειας πραγματοποίησε την Τρίτη 07/08 αντιπροσωπεία του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, κατά την οποία ενημερώθηκε για τις εργασίες που έγιναν και που αναμένεται να γίνουν.

Η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί την Παρασκευή 10/08 και το οδόφραγμα Απλικίου, για μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στις εργασίες στα οδοφράγματα ενώ ακολούθως θα ετοιμάσει έκθεση την οποία θα παρουσιάσει στον ηγέτη των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί και στον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν.

Σε δηλώσεις του ο «βουλευτής» του ΡΤΚ Ασίμ Ακάνσοϊ αναφέρθηκε στην ανάγκη εντατικοποίησης των εργασιών και είπε ότι στην βόρεια πλευρά του οδοφράγματος έχουν προχωρήσει οι εργασίες αλλά υπάρχουν ακόμα εργασίες για να γίνουν ώστε να καταστεί δυνατή η διάνοιξη του οδοφράγματος.

Ο Ακάνσοϊ συνέχισε λέγοντας ότι η διάνοιξη των οδοφραγμάτων θα έχει θετικές επιπτώσεις και στις δύο κοινότητες τις οποίες και κάλεσε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατή η διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.