ΚΥΠΡΟΣ: Κόβει την ανάσα η «πιο όμορφη αλλά και πιο επικίνδυνη γαλαρία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Κόβει την ανάσα η «πιο όμορφη αλλά και πιο επικίνδυνη γαλαρία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην πιο επικίνδυνη αλλά και πιο όμορφη γαλαρία, βρέθηκαν μέλη της σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Cyprus From Air».

«Πώς είναι να εξερευνάς την καρδιά του Τροόδους; Εκατοντάδες μέτρα μακριά από τo φως της μέρας και η αδρεναλίνη να κτυπά κόκκινο;», είναι το ερώτημα που απαντά με τις συγκλονιστικές της φωτογραφίες η σελίδα «Cyprus From Air».

Μέλη της σελίδας, βρέθηκαν στην «πιο όμορφη αλλά και η πιο επικίνδυνη γαλαρία», όπως την χαρακτηρίζουν, όπου απαθανάτισαν ένα συγκλονιστικό θέαμα.

Όπως περιγράφουν σε ανάρτησή τους, στο ένα τρίτο της διαδρομής προς τα μέσα, το νερό καλύπτει ένα άτομο μέχρι τη μέση, ενώ είναι τόσο παγωμένο που δεν νιώθεις τα άκρα σου μετά από μερικά λεπτά.

Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους, ιδιαίτερα ευαίσθητο στο σκοτάδι, φωτογράφισαν τα πιο απρόσιτα σημεία της, αναφέρουν.

Παράλληλα δίνουν ένα «ηχηρό» μήνυμα σε όλους όσοι θα ήθελαν να επισκεπτούν το σημείο τονίζοντας πως «δεν υπάρχει τίποτα εκεί που να αξίζει να χαθεί μια ζωή».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE