ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση μέχρι το Γενάρη του 2019 οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση μέχρι το Γενάρη του 2019 οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων

Eνώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 07/08 ένας 35χρονος Ε/κ και ένας 30χρονος ομογενής για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων στην Κισσόνεργα, πριν από μερικούς μήνες.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 18.1.2019 για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ τα δύο πρόσωπα σε προηγούμενη δικάσιμο ζήτησαν νομική αρωγή και το αίτημα τους εγκρίθηκε .

Το Δικαστήριο διέταξε, επίσης, όπως και οι δύο παραμείνουν μέχρι τότε υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο του ζεύγους δημοσιογράφων ήταν σταθμευμένο σε καλυμμένο χώρο στάθμευσης στην αυλή της κατοικίας τους. Η φωτιά κατάστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο και προκάλεσε ζημιές στους εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας, καθώς και σε αυτοκίνητο γείτονα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE