Θα… «παίξει μπάλα» κι αυτός (Απόλλων)

Θα… «παίξει μπάλα» κι αυτός (Απόλλων)

Αν ο Απόλλωνας δεν εξασφαλίσει ένα καλό σκορ στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ντιναμό Μπρεστ, τότε θα δυσκολέψει το έργο του στη ρεβάνς της Λευκορωσίας, ακόμα κι αν παραμείνει το φαβορί για την πρόκριση.

Κι αυτό γιατί στον επαναληπτικό, αναμένεται να… «παίξει” μπάλα με τον δικό του τρόπο και ο «εκκεντρικός” σούπερ σταρ Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι πρόεδρος της Μπρεστ κι έχει εκφράσει πολλάκις τις φιλοδοξίες του, ενώ στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο διαιτητής ευνόησε τους Λευκορώσους, ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκολ της Ελλαδικής ομάδας στο 0-0 και αυτό αν μη τι άλλο, δεν το λες και… καλό οιωνό για τον Απόλλωνα, αν η πρόκριση κριθεί στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE