Μετά τον Ρονάλντο, πάει για δεύτερο ‘χτύπημα-BOMBA’ από την Ρεάλ!

Μετά τον Ρονάλντο, πάει για δεύτερο ‘χτύπημα-BOMBA’ από την Ρεάλ!

Η όρεξη της Γιουβέντους άνοιξε μετά τη μεγαλειώδη αρπαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα έναν ακόμα πρωτοκλασάτο στέλεχος των πρωταθλητών Ευρώπης!

Δαπάνησε 112.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ και τώρα η Γιουβέντους επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο για να κάνει μία ακόμα μεταγραφή από τους Μαδριλένους που θα «χαλάσει κόσμο”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η τορινέζικη (και με πολύ καλή πληροφόρηση σε θέματα Γιουβέντους) Tuttosport, οι πρωταθλητές Ιταλίας των επτά τελευταίων ετών δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους για την απόκτηση του Μαρσέλο και ετοιμάζονται να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.

Το ρεπορτάζ αναφέριε πως ο «CR7” έχει ήδη αρχίσει το… ψηστήρι στον Βραζιλιάνο για να ξανασμίξουν, αυτή τη φορά στο Τορίνο, με τους ανθρώπους της «βέκια σινιόρα” να έχουν στο βάθος του μυαλού τους τις πρόσφατες δηλώσεις του Μαρσέλο πως «Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί με τον Κριστιάνο”.

Κλειδί πάντως στις όποιες εξελίξεις, πέρα από την υποχρέωση της Γιουβέντους να πείσει και την Ρεάλ για τη σοβαρότητα των προθέσεών της, θα είναι και η περίπτωση του Άλεξ Σάντρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το Παρίσι μεταξύ 40 και 50 εκατομμύρια ευρώ, θα παραχωρηθεί, για να ανοίξει ο δρόμος της έλευσης του Μαρσέλο στο «Juventus Stadium”.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.