Οι δηλώσεις του Κόβαλτσουκ για το ματς της Μπρεστ με τον Απόλλωνα

Οι δηλώσεις του Κόβαλτσουκ για το ματς της Μπρεστ με τον Απόλλωνα

Δείτε όλα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (09/08, 20:00) πρώτου αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Ντιναμό Μπρεστ, Σεργκέι Κόβαλτσουκ.

Αναλυτικά:

«Είχαμε δύσκολους αγώνες κόντρα στον Ατρόμητο, γι΄ αυτό και κόντρα στον Απόλλωνα περιμένουμε ένα εξίσου δύσκολο ματς. Ξέρουμε ότι είναι δυνατή ομάδα, αλλά σκεφτόμαστε θετικά.

Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να σκοράρουμε κάποιο τέρμα.

Πιστεύω ότι οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο, όπως και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως όπως και να έχει, θέλουμε να φύγουμε από την Κύπρο με ένα θετικό σκορ».

Τους παίκτες της Ντιναμό Μπρεστ εκπροσώπησε ο αρχηγός, Πάβελ Νιάκχατσικ, ο οποίος είπε:

«Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι και πιστεύουμε ότι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, θα είναι η απόδοση της δικής μας ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE