Και ΜΕΤΑ λέμε για την Κύπρο…

Και ΜΕΤΑ λέμε για την Κύπρο…

Μάθαμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη (9/8) κοστολογούνται ως εξής.

20 ευρώ για το πέταλλο (πίσω από την εστία) και 35 για τις κεντρικές κερκίδες.

Αν στο νησί μας θεωρούμε ακριβό το 20άευρο για ένα εισιτήριο (δεν διαφωνούμε πως όντως είναι πολλά) σκεφτείτε τι θα λένε οι Αυστριακοί για τις δικές τους τιμές.

Εντούτοις όμως φαίνεται πως δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αυτό και την Πέμπτη η Στουρμ θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της.

Απεσταλμένος μας στην Αυστρία ο Γιώργος Λεωνίδου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE