Κοινή σύσκεψη των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την επιστολή του ΥΠΠ

Κοινή σύσκεψη των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την επιστολή του ΥΠΠ

Κοινή σύσκεψη το πρωί της Πέμπτης 9/8 στις 9 στα γραφεία της ΠΟΕΔ θα έχουν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις μετά την επιστολή του Υπουργείου Παιδείας που έλαβαν απόψε προς απάντηση στις εισηγήσεις που είχαν καταθέσει γραπτώς προς το Υπουργείο οι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ για τα προβλήματα στην παιδεία.

 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού ανέφερε ότι ενώ προγραμματίζονταν ξεχωριστές συσκέψεις των οργάνων της κάθε οργάνωσης και μετά κοινή συνάντηση, οι τρεις οργανώσεις των εκπαιδευτικών κατόπιν συνεννόησης απόψε αποφάσισαν κατευθείαν να συγκαλέσουν κοινή σύσκεψη.
 
Ο κ. Φυλακτού μίλησε για περιεχόμενο επιστολής από πλευράς Υπουργού Παιδείας που οδηγεί σε αδιέξοδο και ανέφερε ότι αύριο οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα απαντήσουν στον κ. Χαμπιαούρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.