ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο να κάψει το σπίτι της

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Παραλίγο να κάψει το σπίτι της

Υπερθέρμανση μαγειρικού σκεύους ήταν η αιτία πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κατοικία στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:00 περίπου το βράδυ της Τετάρτης (8/8) όταν ιδιοκτήτρια κατοικίας στην Γεροσκήπου ξέχασε το τηγάνι μαγειρικής σε αναμμένη φωτιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί υπερθέρμανση.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στην σκηνή τρία οχήματα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου, ωστόσο η φωτιά στα αρχικά της στάδια κατασβέστηκε από γείτονες.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο χώρο της κουζίνας , στον ηλεκτρικό εξαεριστήρα,στα ηλεκτρικά μάτια στην οροφή της κουζίνας και μέρος των ξύλινων πάγκων της κουζίνας .

Ακολούθησε επιθεώρηση του χώρου και εξαερισμός.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE