ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Διορίζεται ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής – Ελέγχονται και οι αστυνομικοί

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Διορίζεται ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής – Ελέγχονται και οι αστυνομικοί

Αναμένεται να διοριστεί ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής για να διεξάγει έρευνα για το ατυχές περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 34χρονου αλλοδαπού.

Τα πιο πάνω ανέφερε σε δηλώσεις του την Τετάρτη (8/8) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, όπου επισήμανε πως, ο θάνατος του 34χρονου προήλθε κατά τον χρόνο που βρισκόταν η Αστυνομία στον χώρο και για να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της διερεύνησης των συνθηκών του περιστατικού, στάλθηκε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, με εισήγηση να διοριστεί ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής για διερεύνηση.

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, όταν υπάρχουν τέτοιου είδους υποθέσεις, τηρείται αυτή η διαδικασία για σκοπούς αντικειμενικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE