Ρήμαξε την Πάφο ο 26χρονος- Εμπλέκεται πέραν των 10 διαρρήξεων και κλοπών

Ρήμαξε την Πάφο ο 26χρονος- Εμπλέκεται πέραν των 10 διαρρήξεων και κλοπών

Ο 26χρονος είχε συλληφθεί μετά από μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης, ενώ σε έρευνα που είχε γίνει στην οικία του, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, τα χρηματικά ποσά των 1.100 ευρώ, 5.350 ρούβλια, 40 στερλίνες και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών και εξετάσεων που ακολούθησαν, ο 26χρονος φέρεται να εμπλέκεται στη διάπραξη επτά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 8 Ιουνίου – 29 Ιουλίου, 2018, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, κατά τις πιο πάνω διαρρήξεις, κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ, 11.700 ρούβλια, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE