'Τρελαίνομαι' τσίριζε η Κύπρια δημοσιογράφος κατά την βόλτα της στους αιθέρες - VIDEO
09.08.2018 - 13:32
Ο φόβος της Κύπριας δημοσιογράφου μετατράπηκε σε μια αξέχαστη εμπειρία.
"Όταν ο φόβος γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία!" έγραψε η Εριλένα Πελαγία στην ανάρτησή της όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την βόλτα της με το αλεξίπτωτο.
Η συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" βρίσκεται στο Ιόνιο για διακοπές.
Στην Λευκάδα αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία του paragliding, κάτι το οποίο αρχικά την φόβισε, αλλά στην συνέχεια μετατράπησε σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Η Εριλένα δεν έκρυψε τον φόβο της και κατά την διάρκεια της βολτας στους αιθέρες φώναζε:"Τρελαίνομαι".
Όταν τελείωσε είπε στον οδηγό της: 'Μην με φοβάσαι! Όσο φοβιτσιάρα είμαι τόσο περισσότερο αντέχω".
Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.