Αυτοί θα κρίνουν την τύχη του Μπερ Σεβά- ΑΠΟΕΛ

Αυτοί θα κρίνουν την τύχη του Μπερ Σεβά- ΑΠΟΕΛ

Είναι γνωστό το περιστατικό με τη ρουκέτα που πιθανόν να «τινάξει στον αέρα» (αναβολή) το παιχνίδι των πρωταθλητών Κύπρου κόντα στην Χαποελ Μπερ Σεβά. Επίσης γνωστή είναι και η θέση του Πρόδρομου Πετρίδη που ανέφερε σε ΜΜΕ στο Ισραήλ πως η ομάδα θα ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού.

Ωστόσο ούτε ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αποφασίσει ότι φυσικά και η Μπερ Σεβά. Από επίσημα χείλη της Ισραηλινής ομάδας το μόνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως η κατάσταση είναι «ασαφής» χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Την απόφαση για το παιχνίδι θα πάρει η UEFA, ουσιαστικά όμως θα ανακοινώσει η UEFA καθώς την τύχη του παιχνιδιού και αν τελικά αναβληθεί, θα πάρει το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ. Οι Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας και ο στρατός αφου εκτιμήσουν την επικινδυνότητα θα στείλουν γραπτώς τη θέση τους στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και αναμένεται αυτό και να γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.