Νέα τραγωδία στην Πάφο: Κόρη εντόπισε νεκρή τη 44χρονη μητέρα της

Νέα τραγωδία στην Πάφο: Κόρη εντόπισε νεκρή τη 44χρονη μητέρα της

«Μαύρες» διακοπές για οικογένεια από τη Ρωσία (μάνα και κόρη) αφού η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης 8/8 (21:30) ώστε να πάνε για ύπνο σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Γεροσκήπου, όμως μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 9/8 η 44χρονη δεν επικοινώνησε με την κόρη της.

Τότε η 19χρονη αναζήτησε την μητέρα της και τελικά την εντόπισε αναίσθητη στο κρεβάτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 44χρονη στο Νοσοκομείο, όμως δυστυχώς ήταν αργά, αφού διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Τη σκηνή επισκέφθηκε η Αστυνομία όπου και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αφου η 44χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της άτυχης Ρωσίδας αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία την Παρασκεύη 10/8 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνιου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE