ΤΡΟΟΔΟΣ: Περιπέτεια για δύο ανήλικους- Χάθηκαν σε μονοπάτι- Ενημερώθηκε η Αστυνομία

ΤΡΟΟΔΟΣ: Περιπέτεια για δύο ανήλικους- Χάθηκαν σε μονοπάτι- Ενημερώθηκε η Αστυνομία

Περιπετειώδης ήταν η εξόρμηση οικογένειας στο Τρόοδος το απόγευμα της Πέμπτης 9/8.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας δύο ανήλικοι χάθηκαν σε μονοπάτι στο Τρόοδος (μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου και του Προδρόμου) με αποτέλεσμα να κληθεί στην περιοχή η Αστυνομία.

Ανταποκρίθηκε ο Αστυνομικός σταθμός Πλατρών όπου περιπολικό τελικά εντόπισε τον 15χρονο και τον 16χρονο αργά το απόγευμα, πριν σκοτεινιάσει και η περιπέτεια των δύο ανήλικων έλαβε τέλος χωρίς παρατράγουδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE