Γκρίνια και μουρμούρα από ΑΠΟΕΛιστες! Έκραξαν Μπαλταζάρ, Βάτερμαν και όχι μόνο

Γκρίνια και μουρμούρα από ΑΠΟΕΛιστες! Έκραξαν Μπαλταζάρ, Βάτερμαν και όχι μόνο

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να εφυγε από το Ισραήλ με καλό αποτέλεσμα όμως ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες του δεν γλυτωσαν το κράξιμο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τα εβάλαν με την διαχείριση που έκανε ο Πορτογάλος κόουτς αλλά και με συγκεκριμένους παίκτες οπως οι Καζου και Βάτερμαν.

Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 και έδειχνε να έχει το πάνω χέρι, όμως η μέτρια απόδοση του Β' ημιχρόνου έφερε γκρίνια και μουρμούρα απο μερίδα οπαδών που ξέσπασαν στα social media.

Δειτε τι έγραψαν πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.