ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια εμφάνιση, ίσως να είναι άδικο το αποτέλεσμα» – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια εμφάνιση, ίσως να είναι άδικο το αποτέλεσμα»  – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε στους απεσταλμένους των Κυπριακών ΜΜΕ στην Αυστρία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και στρεσαρισμένος από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 0-2 επί της Στουρμ Γκρατς.

Αναλυτικά:

«Τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι τέτοια εμφάνιση σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και ίσως στο τέλος της ημέρας, να είναι και ένα αποτέλεσμα άδικο για την ομάδα μας, ξέχωρα από την απόφαση που λήφθηκε σε εκείνο το σημείο με τη διακοπή του παιχνιδιού.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές, αλλά τελείωσε μόνο το πρώτο κομμάτι, το πρώτο μέρος, όπως είπε πάρα πολύ σωστά και ο προπονητής μας.

Έχουμε ακόμη ένα 90λεπτο στην Κύπρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Θα πρέπει και στην Κύπρο να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ηρωικούς οπαδούς μας που ήρθαν στην Αυστρία μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί τους ακούγαμε και τους νιώθαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έκαναν και αυτοί τη δική τους τεράστια προσπάθεια.

Το κάλεσμα πάει για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους μας για τον επαναληπτικό της άλλης Πέμπτης. Θα πρέπει να κάνουμε τη γνωστή ζεστή ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ Αρένα και να σπρώξουμε την ομάδα μας.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω εκ μέρους όλης της ομάδας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, να δημιουργήσουμε τη γνωστή εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούμε πάντοτε στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια μας για να μπορέσουμε να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει τελειώσει κάτι, έχει ακόμη ένα 90λεπτο και θα πρέπει να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας για να τα καταφέρουμε.

Θα πάμε στην Κύπρο και θα δούμε την κατάσταση του Θωμά Ιωάννου και των υπολοίπων που είτε έμειναν πίσω, είτε ταλαιπωρήθηκαν στο αποψινό παιχνίδι».

Δείτε τις δηλώσεις του στο πιο κάτω βίντεο:

 

Απεσταλμένος του ThemaSports στην Αυστρία: Γιώργος Λεωνίδου

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top