ΑΓ.ΝΑΠΑ: Η παρακολούθηση έβγαλε 'λαβράκι' – Χειροπέδες σε 35χρονο

ΑΓ.ΝΑΠΑ: Η παρακολούθηση έβγαλε 'λαβράκι' – Χειροπέδες σε 35χρονο

Στη σύλληψη 35χρονου κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πώλησης αερίου γέλιου (laughing gas), στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση κατάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου, ιδιοκτησία του 35χρονου. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 35χρονος θεάθηκε από τους αστυνομικούς, να φουσκώνει ένα μπαλόνι, με τη χρήση μεταλλικής φιάλης και να το δίνει σε άγνωστη κοπέλα, η οποία τον πλήρωσε και έφυγε από το κατάστημα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν στο υποστατικό και δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, ερεύνησαν το κατάστημα. Από την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια μια μεταλλική φιάλη, 1126 άδεια μπαλόνια, 154 αχρησιμοποίητες αμπούλες, μια χρησιμοποιημένη αμπούλα και το χρηματικό ποσό των €120.

Ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Αντιμετωπίζει τα αδικήματα της αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις – Πώληση φαρμακευτικών προϊόντων κατά παράβαση του περί φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης Νόμο

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE