ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας στην παραλία του Lady’s mile

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας στην παραλία του Lady’s mile

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Παρασκευής (10/08),  μετά από πληροφορία για νεκρό άντρα, στην παραλία του Lady’s mile στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (10/08), να βρίσκεται ξαπλωμένος στην άμμο.

Όπως μας αναφέρθηκε, αρχικά οι λουόμενοι νόμιζαν πως έκανε ηλιοθεραπεία. Πλησιάζοντας όμως κοντά στον άτυχο άντρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός καθώς το σώμα του ήταν παγωμένο. 

Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία και ασθενοφόρο. Πρόκειται για άντρα ηλικίας περίπου 55 ετών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Σε «αποφασιστική τροχιά προς την υλοποίησή του» μπαίνει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας–Κύπρου, σύμφωνα με τον Kυβερνητικό Eκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE