Έμεινε στην αγκαλιά του μέχρι εκείνος να αφήσει την τελευταία του πνοή

Έμεινε στην αγκαλιά του μέχρι εκείνος να αφήσει την τελευταία του πνοή

Όταν ο Blake Ward αποφάσιζε να πάει με την κοπέλα του Stephanie Ray και την παρέα τους για κολύμπι στις ακτές της Ουαλίας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες του στιγμές.

Ο 16χρονος παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα μαζί με τους δύο φίλους του. Όταν οι Αρχές τον περισυνέλεξαν δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά είχε πέσει σε κώμα και δεν υπήρχε γυρισμός. Είχε υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, σύμφωνα με την Mirror.

Η 15χρονη κοπέλα του δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, όταν ήρθε η στιγμή να αποσυνδεθεί ο άτυχος νέος από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή, εκείνη ανέβηκε στο κρεβάτι του και έμεινε στην αγκαλιά του μέχρι εκείνος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η κοπέλα ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook κι έγραψε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου και μία μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο Blake έφυγε έχοντας δίπλα του την οικογένειά του. Πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και θα τον αγαπώ για πάντα».

 

 

Aπό newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE