Τρόμος στο Τέξας: 42χρονος γλίτωσε απο επίθεση καρχαρία - Απίστευτα τα τραύματα του! ΦΩΤΟ

Τρόμος στο Τέξας: 42χρονος γλίτωσε απο επίθεση καρχαρία - Απίστευτα τα τραύματα του! ΦΩΤΟ

Άρον άρον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 42χρονος που δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία, ενώ κολυμπούσε σε παραλία του Τέξας.

Το σαρκοβόρο κήτος βύθισε τα δόντια του στον δεξιό μηρό του θύματος γύρω στις 10 χθες το πρωί ενώ κολυμπούσε κοντά στην Crystal Beach βορειοανατολικά του Γκάλβεστον.

«Ο καρχαρίας μου επιτέθηκε και ήθελε να με δοκιμάσει», είπε ο άνδρας από το Άλβιν στους διασώστες που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, πριν την μεταφορά του στην πανεπιστημιακή κλινική του Τέξας.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το τρομακτικό τραύμα. Μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχαν καταγραφεί φέτος στις ΗΠΑ 20 επιθέσεις καρχαριών – οκτώ εκ των οποίων στη Φλόριντα και δύο στη Χαβάη. Στην πολιτεία του Τέξας έχουν καταγραφεί συνολικά 43 επιθέσεις καρχαριών σε ανθρώπους από το 1911 και το 40% στην περιοχή του Γκάλβεστον.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.