Στο οδόφραγμα Απλικίου «βουλευτές» του ΡΤΚ

Στο οδόφραγμα Απλικίου «βουλευτές» του ΡΤΚ

Στο σημείο όπου θα ανοίξει το οδόφραγμα Απλικίου βρέθηκαν σήμερα μέλη της ομάδας Κυπριακού του ΡΤΚ και «βουλευτές», Ασίμ Ακανσόι, Φικρί Τορός και Σίλα Ουσάρ Ιντσιρλί μαζί με τον «βουλευτή» Λεύκας του κόμματος, Σαλαχί Σιαχινέρ για να επιθεωρήσουν τις εργασίες όπως έκαναν στην αρχή της εβδομάδας με το οδόφραγμα Δερύνειας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η ομάδα των «βουλευτών» του ΡΤΚ είχε συνάντηση με στρατιωτικούς «αρμόδιους» με τον κ. Ακανσόι να δηλώνει ότι η ασφαλτόστρωση στην τ/κ πλευρά έχει ολοκληρωθεί μέχρι το σημείο διέλευσης και τώρα γίνονται οι απαραίτητες εργασίας στην ουδέτερη ζώνη που είναι εκεί έκτασης 270 μέτρων. 

Ο Ασίμ Ακανσόι ανέφερε ότι οι αξιολογήσεις και τα πορίσματά τους για τις επισκέψεις αυτές θα μεταβιβαστούν στον «πρόεδρο» και τον «πρωθυπουργό».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».