31χρονος αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικούς με το όχημά του

31χρονος αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικούς με το όχημά του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή κατηγορείται 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 10/08 έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως έκλεβε συστηματικά ό,τι αξίας έβρισκε από σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίαζε στην παραλιακή ζώνη της νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, στις 27-7-2018, αποπειράθηκε να παρασύρει με το αυτοκίνητο του αστυνομικούς της Ασφάλειας Αναβύσσου, που τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος διέπραττε τις κλοπές από αυτοκίνητα μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του αρπάζοντας από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.