Ανατροπή με Γιαννιώτα;

Ανατροπή με Γιαννιώτα;

Υπαρκτό φέρεται να είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό αντί του… φευγάτου Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους”, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως ο Πάρντο έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τη Λουκέρνη, ενώ δεν αγωνίστηκε στα φιλικά.

Την ίδια στιγμή υπάρχει μία φημολογία που αναφέρει ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας μπορεί να πάρει τη θέση του Πάρντο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή”.

Ο Έλληνας περιφερειακός επιθετικός δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Πειραιώτες και συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE