Ανατροπή με Γιαννιώτα;

Ανατροπή με Γιαννιώτα;

Υπαρκτό φέρεται να είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό αντί του… φευγάτου Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους”, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως ο Πάρντο έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τη Λουκέρνη, ενώ δεν αγωνίστηκε στα φιλικά.

Την ίδια στιγμή υπάρχει μία φημολογία που αναφέρει ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας μπορεί να πάρει τη θέση του Πάρντο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή”.

Ο Έλληνας περιφερειακός επιθετικός δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Πειραιώτες και συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE