ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Εκατοντάδες πάτησαν το κουμπί εξόδου – Το προτιμούν οι γηραιότεροι

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Εκατοντάδες πάτησαν το κουμπί εξόδου – Το προτιμούν οι γηραιότεροι

Κοντά στον στόχο των «900» βρίσκεται το σχέδιο εθελούσιας εξόδου των υπαλλήλων του Συνεργατισμού.

Μέχρι την Παρασκευή (10/8) οι υπάλληλοι που πάτησαν το κουμπί της αποχώρησης ξεπέρασαν τους 500.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Αυγούστου εκπνέει η ισχύς του σχεδίου και οι 2.660 εργαζόμενοι της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας μελετούν τα δεδομένα που έχουν ενώπιόν τους.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου, το σχέδιο προτιμούν οι γηραιότεροι υπάλληλοι.

Συγκεκριμένα, 55% γυναικών και 45% ανδρών άνω των 50 ετών έχουν υιοθετήσει το σχέδιο, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των υπαλλήλων της ΣΚΤ είναι 43 έτη.

Το σχέδιο θα κοστίσει €128 εκατ. με τον κάθε υπάλληλο που θα αποχωρήσει να λαμβάνει κατά μέσο όρο €140 χιλ.

Όπως έχει διαρρεύσει, η Ελληνική Τράπεζα, η οποία με βάση τη συμφωνία εξαγοράς του καλού χαρτοφυλακίου της ΣΚΤ θα πρέπει να απορροφήσει 1.100 υπαλλήλους από τη Συνεργατική έχει ήδη αρχίσει να προσεγγίζει διακριτικά μέλη του προσωπικού προς τα οποία εκφράζει την πρόθεση της τράπεζας να τα εργοδοτήσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE