Έπαθαν σοκ οι τουρίστες: Πλήρωσαν 43 ευρώ για 2 καφέδες και 2 νερά στη Βενετία

Έπαθαν σοκ οι τουρίστες: Πλήρωσαν 43 ευρώ για 2 καφέδες και 2 νερά στη Βενετία

Σοκ έπαθαν τουρίστες στη Βενετία, όταν αφού απόλαυσαν τον καφέ τους στην δημοφιλή Πλατεία Αγίου Μάρκου, ήρθε ο λογαριασμός όπου αναγραφόταν ότι για 2 εσπρέσο και 2 μπουκάλια νερό των 250ml έπρεπε να πληρώσουν 43€!

Για την ακρίβεια, τους κόστισαν από 11,5€ ο κάθε καφές και από 10€ το κάθε μπουκάλι νερού!

Το περιστατικό έγινε στο Caffe Lavena της Βενετίας και ο άτυχος 62χρονος Juan Carlos Bustamente, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφία της απόδειξης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας «δεν ξέρω τι σκέφτεστε αλλά 43€ για 2 καφέδες και 2 μπουκάλια νερό είναι ανήκουστο».

Όπως καταλαβαίνετε το post του έχει γίνει viral και μέχρι στιγμής έχει κοινοποιηθεί ήδη περισσότερες από 9.500 φορές, ενώ έχει λάβει και χιλιάδες σχόλια.

 

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται περιστατικά αλόγιστης χρέωσης τουριστών στη Βενετία, για γεύμα ή καφέ. Μάλιστα, τον Ιανουάριο είχε επιβληθεί ακόμη και πρόστιμο σε εστιατόριο που είχε χρεώσει περισσότερα από 1.100€ σε 4 Ιάπωνες τουρίστες για γεύμα που περιλάμβανε μπριζόλες, τηγανητές πατάτες, ένα πιάτο με ψαρικά, δύο ποτήρια κρασί και εμφιαλωμένο νερό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι ιδιοκτήτες των cafe και εστιατορίων ειδικά στην Πλατεία Αγίου Μάρκου δεν βάζουν μυαλό και εκτιμούν πολύ τη θέση στην οποία βρίσκονται ώστε να θεωρούν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να χρεώσουν τους πελάτες τους πολύ ακριβά για μία θέση στα τραπέζια τους.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE