Ο Τραμπ καταδικάζει το ρατσισμό στην επέτειο των αιματηρών διαδηλώσεων στη Σάρλοτσβιλ

Ο Τραμπ καταδικάζει το ρατσισμό στην επέτειο των αιματηρών διαδηλώσεων στη Σάρλοτσβιλ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το Σάββατο ότι καταδικάζει τον ρατσισμό κατά την επέτειο των αιματηρών διαδηλώσεων που προκλήθηκαν από νεοναζιστική πορεία στην Σάρλοτσβιλ, της Βιρτζίνια.


«Οι διαδηλώσεις στη Σάρλοτσβιλ πριν από ένα χρόνο είχαν ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο και το διαχωρισμό», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Πρέπει να ενωθούμε ως έθνος. Καταδικάζω όλες τις μορφές ρατσισμού και τις πράξεις βίας. Ειρήνη σε ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανούς!», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.