ΛΑΡΝΑΚΑ: Το... γέλιο έστειλε στα κρατητήρια 30χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το... γέλιο έστειλε στα κρατητήρια 30χρονη

Μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν τα ξημερώματα της Κυριακής 12/8, γυναίκα ηλικίας 30 χρόνων, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, η 30χρονη εντοπίστηκε γύρω στη 01.30π.μ. , σε υποστατικό στη Λάρνακα, να έχει στην κατοχή της ένα μεταλλικό κάνιστρο, 43 μπαλόνια, 57 φιάλες και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.   

Τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ η 30χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.   

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE