ΛΈΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμα στην εντατική 25χρονος φοιτητής- Έριχναν μπουκάλια και βρέθηκε στο κενό

ΛΈΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμα στην εντατική 25χρονος φοιτητής- Έριχναν μπουκάλια και βρέθηκε στο κενό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 25χρονος μετά από πτώση του απο φωταγωγό ξενοδοχείου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία ότι σε υποστατικό στη Λευκωσία, πρόσωπα (που όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για Ινδούς) έριχναν μπουκάλια σε άλλα πρόσωπα. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο εν λόγω υποστατικό, όπου εντόπισαν 32χρονο και 24χρονο, οι οποίοι ήταν τραυματισμένοι στο κεφάλι. Επίσης, τρίτο πρόσωπα ηλικίας 25 ετών, εντοπίστηκε στο φωταγωγό, πεσμένο στο έδαφος και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο 25χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά κατάγματα, ενώ η κατάσταση του 32χρονου και του 24χρονου, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος παραμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE