Σκέτη κόλαση η Πωλίνα- Αναστάτωσε τη παραλία με την εμφάνιση της η παίκτρια του Survival

Σκέτη κόλαση η Πωλίνα- Αναστάτωσε τη παραλία με την εμφάνιση της η παίκτρια του Survival

Κολάζει και άγιο η Πωλίνα Τριγωνίδου! Η εκρηκτική παίκτρια του «Survival Secret» αναστάτωσε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με το μικροσκοπικό κόκκινο τριγωνάκι της και τα σμιλεμένα οπίσθια που «έκλεψαν» την παράσταση.

Η σοκολατένια από το μαύρισμα βολεϊμπολίστρια του Πανιωνίου -γιατί έχει κι αυτή την ιδιότητα στο πλούσιο βιογραφικό της- ράγισε... καρδιές με την εμφάνισή της ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία ακόμα και μέσα στη θάλασσα.

«Τρέλα» όμως προκάλεσε στους λουομένους και η Ζωή Χρήστου. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε και εκείνη τα νότια προάστια για να δροσιστεί, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό με τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της.

Να θυμίσουμε ότι η Ζωή έγινε γνωστή μέσα από το «Voice» κι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο talent show, αφού έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να πατήσει το κουμπί προτού ακόμα τραγουδήσει τον πρώτο στίχο!

 

Με την πίσω πλευρά της σε κοινή θέα η 26χρονη καλλονή κέρδισε τις εντυπώσεις των τυχερών στις διπλανές ξαπλώστρες από τη δική της, που κοιτούσαν αχόρταγα το υπέροχο καλογυμνασμένο κορμί της. Κι όσο εκείνη απολάμβανε τις βουτιές στα βαθιά νερά της Αττικής, οι έξω σιγοψιθύριζαν την επιτυχία της «Δεν συγκρίνεσαι»!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE