Σκέτη κόλαση η Πωλίνα- Αναστάτωσε τη παραλία με την εμφάνιση της η παίκτρια του Survival

Σκέτη κόλαση η Πωλίνα- Αναστάτωσε τη παραλία με την εμφάνιση της η παίκτρια του Survival

Κολάζει και άγιο η Πωλίνα Τριγωνίδου! Η εκρηκτική παίκτρια του «Survival Secret» αναστάτωσε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με το μικροσκοπικό κόκκινο τριγωνάκι της και τα σμιλεμένα οπίσθια που «έκλεψαν» την παράσταση.

Η σοκολατένια από το μαύρισμα βολεϊμπολίστρια του Πανιωνίου -γιατί έχει κι αυτή την ιδιότητα στο πλούσιο βιογραφικό της- ράγισε... καρδιές με την εμφάνισή της ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία ακόμα και μέσα στη θάλασσα.

«Τρέλα» όμως προκάλεσε στους λουομένους και η Ζωή Χρήστου. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε και εκείνη τα νότια προάστια για να δροσιστεί, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό με τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της.

Να θυμίσουμε ότι η Ζωή έγινε γνωστή μέσα από το «Voice» κι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο talent show, αφού έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να πατήσει το κουμπί προτού ακόμα τραγουδήσει τον πρώτο στίχο!

 

Με την πίσω πλευρά της σε κοινή θέα η 26χρονη καλλονή κέρδισε τις εντυπώσεις των τυχερών στις διπλανές ξαπλώστρες από τη δική της, που κοιτούσαν αχόρταγα το υπέροχο καλογυμνασμένο κορμί της. Κι όσο εκείνη απολάμβανε τις βουτιές στα βαθιά νερά της Αττικής, οι έξω σιγοψιθύριζαν την επιτυχία της «Δεν συγκρίνεσαι»!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE