Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός Λευκωσιάτης που παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός Λευκωσιάτης που παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής (12/8) 72χρονος Ελληνοκύπριος στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:30 το πρωί, ο 72χρονος από τη Λευκωσία, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Πόλη Χρυσοχούς, έχασε τις αισθήσεις του.

Παραθέριζε σε Πλαζ της Πόλης Χρυσοχούς, όταν έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια των οικείων του.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίσωσε τον θάνατό του.

Όπως μας ανέφερε η Αστυνομία, ο 72χρονος είχε χρόνια προβλήματα υγείας και πιθανώς να τον "πρόδωσε" η καρδιά του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE