Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός Λευκωσιάτης που παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός Λευκωσιάτης που παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής (12/8) 72χρονος Ελληνοκύπριος στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:30 το πρωί, ο 72χρονος από τη Λευκωσία, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Πόλη Χρυσοχούς, έχασε τις αισθήσεις του.

Παραθέριζε σε Πλαζ της Πόλης Χρυσοχούς, όταν έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια των οικείων του.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίσωσε τον θάνατό του.

Όπως μας ανέφερε η Αστυνομία, ο 72χρονος είχε χρόνια προβλήματα υγείας και πιθανώς να τον "πρόδωσε" η καρδιά του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.