Ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο Πετρούνιας – Τέταρτη φορά και… ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! - VIDEO

Ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο Πετρούνιας – Τέταρτη φορά και… ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! - VIDEO

Είναι ο ένας, είναι ο μοναδικός, είναι ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας που στέφθηκε για τέταρτη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, γράφοντας ιστορία καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ του Ιταλού Κέκι!

Παρά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε στον ώμο όλη τη χρονιά, ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα του και βαθμολογήθηκε με 15.466 επίδοση που του έδωσε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Δεύτερος ήταν ο Τούρκος Τσολάκ με 15.100 και τρίτος ο Αγγλος Τάλοκ με 15.000!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη νικηφόρα προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE