Ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο Πετρούνιας – Τέταρτη φορά και… ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! - VIDEO

Ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο Πετρούνιας – Τέταρτη φορά και… ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! - VIDEO

Είναι ο ένας, είναι ο μοναδικός, είναι ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας που στέφθηκε για τέταρτη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, γράφοντας ιστορία καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ του Ιταλού Κέκι!

Παρά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε στον ώμο όλη τη χρονιά, ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα του και βαθμολογήθηκε με 15.466 επίδοση που του έδωσε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Δεύτερος ήταν ο Τούρκος Τσολάκ με 15.100 και τρίτος ο Αγγλος Τάλοκ με 15.000!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη νικηφόρα προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.