Συνέβη και ΣΠΑΝΙΟ σκηνικό στην πρεμιέρα – Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας, ο Σαλλάχ δέχθηκε… «ΝΤΟΥ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνέβη και ΣΠΑΝΙΟ σκηνικό στην πρεμιέρα – Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας, ο Σαλλάχ δέχθηκε… «ΝΤΟΥ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πρώτη εμφάνιση της Λίβερπουλ στην Premier League της σεζόν 2018/19 ήταν εντυπωσιακή και το τελικό 4-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ άφησε υποσχέσεις για μια σεζόν καλύτερη από την περσινή. Highlight της αναμέτρησης ήταν, πάντως, η είσοδος ενός μικρού αγοριού στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να αγκαλιάζει τον θαυμαστή του και εκείνος να αποχωρεί χωρίς την παραμικρή ενόχληση από τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής χαμογέλασε όταν ο fan της ομάδας του ζήτησε μια αγκαλιά, δεν του χάλασε το χατήρι και έδωσε όμορφες εικόνες στον κόσμο που γέμισε το ιστορικό Άνφιλντ και σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.