Αντιδρούν κατάδικοι για την αποφυλάκιση Ρίκκου – Δεν εξετάστηκαν οι δικές τους αιτήσεις

Αντιδρούν κατάδικοι για την αποφυλάκιση Ρίκκου – Δεν εξετάστηκαν οι δικές τους αιτήσεις

Αντιδράσεις και εντός των Κεντρικών Φυλακών προκάλεσε η πρόωρη αποφυλάκιση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας «εγκαινίασε» τον νέο νόμο και εξέτισε ποινή 17 αντί 42 μηνών.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηστυλιανού («Ο Φιλελεύθερος») κατάδικοι καταγγέλλουν ότι ο κ. Ερωτοκρίτου έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης.

Αυτό γιατί τουλάχιστον 10 από αυτούς υπέβαλαν αίτηση στο Συμβούλιο Αποφυλάκισης την ίδια μέρα με τον Ρίκκο αλλά δεν εξετάστηκαν καν.

Μεταξύ των καταδίκων υπήρχαν και περιπτώσεις με λιγότερες ποινές από τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, ο οποίος απολαμβάνει την ελευθερία του χάρη στην τροποποίηση νόμου που ψήφισε η Βουλή τον περασμένο Μάιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE