Αντιδρούν κατάδικοι για την αποφυλάκιση Ρίκκου – Δεν εξετάστηκαν οι δικές τους αιτήσεις

Αντιδρούν κατάδικοι για την αποφυλάκιση Ρίκκου – Δεν εξετάστηκαν οι δικές τους αιτήσεις

Αντιδράσεις και εντός των Κεντρικών Φυλακών προκάλεσε η πρόωρη αποφυλάκιση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας «εγκαινίασε» τον νέο νόμο και εξέτισε ποινή 17 αντί 42 μηνών.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηστυλιανού («Ο Φιλελεύθερος») κατάδικοι καταγγέλλουν ότι ο κ. Ερωτοκρίτου έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης.

Αυτό γιατί τουλάχιστον 10 από αυτούς υπέβαλαν αίτηση στο Συμβούλιο Αποφυλάκισης την ίδια μέρα με τον Ρίκκο αλλά δεν εξετάστηκαν καν.

Μεταξύ των καταδίκων υπήρχαν και περιπτώσεις με λιγότερες ποινές από τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, ο οποίος απολαμβάνει την ελευθερία του χάρη στην τροποποίηση νόμου που ψήφισε η Βουλή τον περασμένο Μάιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE