ΛΑΡΝΑΚΑ: 37χρονη 'φόνισσα' στους δρόμους - 'Πετούσε΄ με τρία ανήλικα στο αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 37χρονη 'φόνισσα' στους δρόμους - 'Πετούσε΄ με τρία ανήλικα στο αυτοκίνητο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί μόλις σταμάτησαν το όχημα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού – Δρομολαξιάς

Σύμφωνα με τον δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία, 37χρονη οδηγός, ανακόπηκε λίγο μετά τις 23:00 το  βράδυ της Κυριακής 12/08 από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, στον Νέο δρόμο Καλού Χωριού – Δρομολαξιάς.

Η 37χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της με ταχύτητα 181 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Μάλιστα στο όχημα επέβαιναν και τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Όπως σημειώνει η Αστυνομία, η εν λόγω οδηγός δεν σκέφτηκε ότι βάζει σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE