ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μακούντα

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μακούντα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:45 π.μ., εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Μακούντα, στην επαρχία Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 12:15 μ.μ., αφού έκαψε πέντε δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν έξι δασικοί υπάλληλοι και δώδεκα δασοπυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, δύο άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα, ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κινούσας, καθώς και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE