ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μακούντα

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μακούντα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:45 π.μ., εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Μακούντα, στην επαρχία Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 12:15 μ.μ., αφού έκαψε πέντε δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν έξι δασικοί υπάλληλοι και δώδεκα δασοπυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, δύο άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα, ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κινούσας, καθώς και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE