Η αρνητική εξέλιξη με Λαβόρδε και τα νεότερα για Στρούνα

Η αρνητική εξέλιξη με Λαβόρδε και τα νεότερα για Στρούνα

Εξαιρετικά αμφίβολη αν όχι αδύνατη, είναι η συμμετοχή του Ρικάρντο Λαβόρδε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε δύο περίπου εβδομάδες, σύμφωνα και τα όσα δηλωσε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Σάββας Πηλακούτας.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την πρώτη αγωνιστική. Αντιμετωπίζει μια ελαφριάς μορφής θλάση. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για κάποιο χρονικό διάστημα, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και πρόγραμμα στο γυμναστήριο».

Σε μία άλλη εξέλιξη, σε ατομικούς ρυθμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προπονείται ο Αντράζ Στρούνα και ακολούθως θα αξιολογηθεί η κατάσταση του, για να αποφασιστεί πότε θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE