ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φάε φάε οι ε/κ περιουσίες δεν τελειώνουν»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φάε φάε οι ε/κ περιουσίες δεν τελειώνουν»

Με τίτλο «Φάε φάε οι ε/κ περιουσίες δεν τελειώνουν», η χθεσινή "Αφρίκα" αναφέρεται πρωτοσέλιδα στην απόφαση της «υπουργού εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς να ικανοποιήσει το αίτημα εργολάβων και επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για να δοθεί σε ξένους το δικαίωμα να έχουν παραπάνω από ένα ακίνητα στα κατεχόμενα.

Κι αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα, για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευστότητας με την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων.

Οι ανεξάρτητες κατοικίες για ξένους θα αυξηθούν από μία σε δύο και τα διαμερίσματα που μπορούν να έχουν στην κατοχή τους από δύο σε τρία, είπε η κ. Μπαϊμπάρς σημειώνοντας ότι μελετούν κάποια μέτρα για έξοδο από την οικονομική κρίση, τα οποία και θα οριστικοποιήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE