Συγχαρητήρια από Κούμα!

Συγχαρητήρια από Κούμα!

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, έστειλε τα συγχαρητήριά του στην γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα FA με αφορμή την πρόκριση της τελευταίας στους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε το μήνυμα:

Η μεγάλη επιτυχία της Barcelona FA με την πρόκριση της στις 32 καλύτερες ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου της Ευρώπης έγινε δεκτή με πολύ μεγάλη ικανοποίηση στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Κούμας συγχαίρει την πρωταθλήτρια μας και εύχεται κάθε επιτυχία στις υποχρεώσεις της στη συνέχεια της διοργάνωσης του UEFA Women’s Champions League. Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος επαναλαμβάνει τη στήριξη της ΚΟΠ στην προσπάθεια της αναβάθμισης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο, τονίζοντας πως τέτοιες μεγάλες επιτυχίες βοηθούν σημαντικά το άθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE