Επίθεση δέχθηκε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου – «Πίσω από αυτήν βρίσκεται κάποιος άλλος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επίθεση δέχθηκε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου – «Πίσω από αυτήν βρίσκεται κάποιος άλλος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θύμα επίθεσης έγινε το βράδυ της Δευτέρας 13/08 η αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

 

Συγκεκριμένα, η Ευριπίδου, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση, όπου γνωστοποιούσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα επίθεσης από επιτήδειους οι οποίοι κατάφεραν και απέκτησαν πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κύπρια παρουσιάστρια, ανέφερε πως ο δράστης άλλαξε το username της, ενώ η ίδια έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επανακτήσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρει πως «Οποιαδήποτε ανάρτηση γίνει να γνωρίζετε πως πίσω από αυτήν βρίσκεται κάποιος άλλος».

Δείτε την ανάρτησή της:

«Με πολλή λύπη θέλω να σας πω οτι ο λογαριασμός μου στο instagram έχει χακαριστεί και έγινε αλλαγή του username μου, εχω προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επανακτίσω το λογαριασμό μου. Οποιαδήποτε ανάρτηση γίνει να γνωρίζετε πως πίσω απο αυτήν βρίσκεται καποιος αλλος! Όταν εχω το λογαριασμό στην κατοχή μου θα σας ενημερώσω ξανα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE