ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Πώς έφτασαν στα χνάρια του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Πώς έφτασαν στα χνάρια του

Ζημιές στην ξύλινη πρόσοψη καταστήματος στη Λευκωσία προκάλεσε εμπρησμός που σημειώθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (12/8).

Η Πυροσβεστική κατέσβησε την πυρκαγιά δέκα λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκε.

Μαζί με την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα και οι εξετάσεις οδήγησαν σε σύλληψη αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/8).

Για τον εμπρησμό προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 23:05 το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Το κατάστημα ανήκει σε 33χρονο και βρίσκεται στην οδό Σίμου Μενάνδρου στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE