Αντίδραση Περδίκη για ψήφισμα κατά Οδυσσέα – «Μεγάλη ανοησία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντίδραση Περδίκη για ψήφισμα κατά Οδυσσέα – «Μεγάλη ανοησία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάλο προκάλεσε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η συλλογή υπογραφών για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Αδιαμφισβήτητα, αιτία για την ενέργεια αυτή, στάθηκαν οι τελευταίες τοποθετήσεις του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για την εκπαίδευση και τον εξορθολογισμό του διδακτικού χρόνου.

Πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ δημιουργήθηκε και «Ομάδα στήριξης του Γενικού Ελεγκτή».

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών χαρακτήρισε «μεγάλη ανοησία» το ψήφισμα κατά του Γενικού Ελεγκτή σε ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (14/8).

Ο Γιώργος Περδίκης, εξέφρασε τη θέση ότι «δικαιούται να έχει την άποψή του και να την εκφράζει ιδιαίτερα όταν αφορά δαπάνες του δημοσίου. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Όσοι διαφωνούν παρακαλούνται να επιδείξουν δημοκρατικό πολιτισμό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE