Τελική ευθεία μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής

Τελική ευθεία μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 17 Αυγούστου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 που θα διοργανώσει η ΚΟΠ.

Υπενθυμίζεται ότι για να ληφθεί υπόψη οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα πιο κάτω:

*Να επισυναφθεί με την δήλωση το Πιστοποιητικό Εγγραφής της Ακαδημίας, είτε σαν Σωματείο είτε σαν Εταιρεία, και τα καταστατικά τους.

*Σημειώνεται πως οι ομάδες θα πρέπει να εγγράψουν κανονικά στο σύστημα COMET τις ποδοσφαιρίστριες τους.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Κουντουριώτη, στο τηλέφωνο 22352341, στο Τμήμα Πρωταθλημάτων.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE